Onze Vrienden

 

De 'Vrienden van DVC'16', een speciale gemeenschap die onze voetbalvereniging een warm hart toedragen. 
Onze Vrienden zijn individuen, bedrijven en organisaties die onze passie voor het vrouwenvoetbal delen en actief bijdragen aan de groei en bloei van onze club. Ze zijn degenen die onze teams aanmoedigen vanaf de zijlijn, die hun tijd en expertise delen als vrijwilligers, of die financiële steun bieden om ervoor te zorgen dat onze speelsters alle kansen krijgen om te excelleren. 

 

Speciaal voor 'Onze Vrienden' een woord van dank:

Aan al onze gewaardeerde Vrienden van DVC'16,

We willen graag onze oprechte dank uitspreken voor jullie onmisbare steun aan DVC'16. Jullie vormen een essentieel deel van onze voetbalgemeenschap en maken het mogelijk dat onze vereniging blijft groeien en bloeien.

Jullie toewijding aan het vrouwenvoetbal en aan onze vereniging heeft een blijvende impact. Of het nu gaat om financiële steun, tijd en energie als vrijwilliger, of gewoon het aanmoedigen van onze teams vanaf de zijlijn, jullie bijdragen worden enorm gewaardeerd.
Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor het vrouwenvoetbal en voor DVC'16. Jullie maken deel uit van ons succesverhaal en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor jullie betrokkenheid.

Bedankt, Vrienden van DVC'16, voor jullie voortdurende steun. We kijken uit naar de voetbalavonturen die voor ons liggen en naar de successen die we samen zullen behalen.

Met oprechte waardering,

Het Bestuur van SVO DVC’16 en de gehele gemeenschap van DVC'16

 

Vrienden van DVC’16 

 

 

Helin

Maurice en Jolanda Crousen

Anita en Kees

Jan op 't Roodt 

Kapsalon Piekfijn

Resi Smeets-Schmitz

Familie Bours 

François en Chantal Vluggen

Familie Van Mook 

Miel Duijsens 

Familie Lommen 

Anouk Gaemers 

Familie Waterval 

Eveline Haenen 

ST SVO DVC'16/VV Keer Vr1

Jeanine Duijsens

ST SVO DVC'16/VV Keer V2

Gerda Crousen 

ST SVO DVC'16/VV Keer Vr3

Opa Debeij

Galadiner VVEijsden  
   
   
   
   

 

Hoe kun jij ook ‘Onze Vriend’ worden?

Deel worden van Onze Vrienden is heel eenvoudig en kan door middel van verschillende bijdragen. Zo zijn we altijd opzoek naar een helpende hand, fanatieke trainer of sportieve grensrechter, maar zijn we ook heel dankbaar voor (financiële) giften. 

Wil je net als Onze Vrienden in bovenstaande lijst terecht komen en deel zijn van de hoge hoogtes die wij de komende seizoenen weer willen gaan bereiken? 

Neem dan contact op met onze contactpersoon om jouw mogelijkheden binnen DVC’16 te bespreken, of maak gebruik van onderstaan QR-code en help DVC’16 om een (financieel) gezonde vereniging te blijven! 

Samen bouwen we aan de toekomst van het vrouwenvoetbal en van onze vereniging! 

 

Contactpersoon:

François Vluggen

Tel: +31 6 51441631